Bedrijfsverificatie

Bedrijfsverificatie

Om onze registratieprocedures toe te lichten, willen wij benadrukken dat wij zorgvuldigheid betrachten bij het verifiëren van bedrijven die zich bij ons willen inschrijven.

Hierbij hanteren wij de volgende controles:

Kamer van Koophandel (KVK)-uitreksel: Wij controleren of de ingevulde gegevens overeenkomen met het KVK-uitreksel.

Betaling: Bij betalingen verifiëren wij of de opgegeven bedrijfsnaam overeenkomt met de gegevens waarop de openstaande factuur wordt betaald. Voor bedrijven die pas zijn ingeschreven en nog geen zakelijke rekening hebben, dient de opgegeven naam van eigenaar, bestuurder of aandeelhouder overeen te komen met het officiële KvK-uittreksel, zelfs als zij privé betalen.

SMS-verificatie: Wij voeren een SMS-verificatie uit. Dit proces helpt ons fraude te voorkomen en de authenticiteit van de registratie te waarborgen.

Social Media Activiteit: Minimaal één actief sociaal media-account is vereist om deel te nemen aan ons platform. Dit biedt extra verificatie en transparantie over de activiteiten en reputatie van het bedrijf.

Het is belangrijk op te merken dat wij geen adrescontrole uitvoeren als verificatiemiddel. Sommige bedrijven zijn geregistreerd in Nederland en hebben een adres, maar opereren vanuit het buitenland (remote). Daardoor kunnen zij een willekeurig inschrijfadres gebruiken. Wij beschouwen dit niet als een betrouwbaar verificatiemiddel.

Wij streven ernaar een veilige omgeving te bieden voor al onze gebruikers en staan altijd klaar om verdere vragen te beantwoorden over ons registratieproces.

Voor verdere afspraken over financiën of inhoudelijke details over opdrachten en advertenties dragen wij geen verantwoordelijkheid. In lijn met onze toewijding aan integriteit en kwaliteit hanteren wij een beleid waarbij bij drie meldingen en klachten over een bedrijf automatisch een verwijdering van ons platform plaatsvindt. Dit doen wij om een veilige en betrouwbare omgeving te waarborgen voor al onze gebruikers. Wij moedigen u aan direct contact op te nemen met de betrokken partijen en meldingen ook door te geven aan Alles Centraal, zodat wij samen kunnen bijdragen aan een eerlijk platform!

Word lid van het platform waar ondernemers Centraal staan
Ontwikkel jouw ondernemerschap
#replace title#